به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملکی، امروز در دیدار با آیت الله مرتضی مقتدایی، رئیس شورای عالی حوزه های علمیه به ارائه گزارشی از فعالیت های ستاد همکاری های حوزه و آموزش پرورش پرداخت.
وی افزود: تفاهمنامه همکاری که بین حوزه و آموزش پرورش صورت گرفت، در 11 طرح پیشنهاد و به تصویب رسید؛ اگر چه موفق به اجرا شدن همه طرح ها نشده ایم.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش پرورش دلایل اجرا نشدن طرح های مصوب را فراهم نشدن بستر لازم و قوانین، بخش نام های و تقویت نیروی انسانی عنوان کرد و گفت: قطعا با اجرا شدن این برنامه ها، هرساله این دو نهاد دارای یک نقشه راه برای ادامه بهتر و سازنده تر خواهند داشت.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش پرورش اظهار داشت: در سال جدید9 برنامه برای اجرایی شدن پیش بینی شده و انتظار می رود که با فراهم شدن زمینه های آن هر چه زودتر اجرا شود.
وی تأسیس حوزه علمیه برای فرهنگیان، توانمندساختن معلمان آموزش و پرورش، راه انداری مدارس معارفی با مدیریت و نظارت حوزه همانند مدارس امین و صدرا، جهت دهی به پایان نامه های سطح 3 و 4 حوزه برای رفع مشکلات آموزش و پرورش و تخصصی کردن تبلیغ برای مقاطع تحصیلی مختلف را از جمله برنامه های ستاد عنوان کرد.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی با بیان اینکه امروز در شرائط بسیارخوبی از لحاظ همکاری با حوزه بوده و می توان با برنامه ریزی بهتر و دقیق تر سطح این همکاری ها را در ابعاد گوناگون ارتقاء بخشید، خاطر نشان ساخت: در حال حاضر حوزه ظرفیت بسیار خوبی برای تخصصی کردن تربیت مبلغ دارد .
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش گفت: در تفاهم نامه صورت گرفته مدیر حوزه های علمیه قول راه اندازی 10 مدرسه معارفی را به این ستاد اعلام کرده و در این مورد همه کارها از انتخاب مدیر گرفته تا استاد را حوزه انجام خواهد داد و آموزش و پرورش هم به پشتیبانی آن می پردازد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: آموزش و پرورش ظرفیت بسیار خوبی برای حوزه است و می تواند با راه کار های مناصب 40 میلیون مخاطب را تحت پوشش خود قرار دهد و به تبلیغ آموزه های دین بپردازد.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی افزود: امروز حدود 2 هزار و 700 نفر از روحانیون در بخش های گوناگون آموزش و پرورش مشغول فعالیت و همکاری بوده و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد رشد بیشتر این همکاری ها در سند چشم انداز باشیم.
انتهای پیام:40/313
نظر شما